Amazon llança Whispercast amb l’objectiu d’entrar en la distribució de contingut per a les escoles

Amazon acaba de presentar (17/10/2012) Whispercast for Kindle, un servei gratuït que permetrà a les escoles, empreses i altres organitzacions distribuir i gestionar d’una manera centralitzada continguts i compres a grups de dispositius Kindle o de dispositius que tinguin instal·lades aplicacions Kindle, com ara iPad, Android, tauletes, etc. Whispercast esdevé així una plataforma de gestió remota de continguts on les organitzacions podran controlar el fluxe de descàrrega a grups d’usuaris concrets i podran gestionar-ne altres prestacions, com ara l’establiment de mesures anomenades de control parental. És una eina pensada molt especialment per les escoles i les empreses.

Whispercast permet configurar diferents grups i subgrups d’usuaris (per exemple, per nivells d’edat, per classes, grups de treball, etc.), gestionar la configuració dels dispositius d’un sol cop de forma remota fins al punt de controlar contrasenyes, poder activar i desactivar el WiFi i l’accés a les xarxes socials o navegadors, blocar el reset, distribuir continguts d’Amazon i altres documents, centralitzar el pagament d’aquests continguts en un o diversos comptes, fer un seguiment de les compres (si una organització disposa de diverses persones que puguin comprar materials) i altres prestacions que encara estan per desenvolupar.

En l’àmbit educatiu el nou servei permet que el professorat pugui decidir quins textos es poden descarregar els alumnes, en funció de l’evolució del curs. També permet descarregar apunts que el professorat vagi creant, enviar material, fer-hi anotacions o afegir informació extra i corregir els exercicis de forma remota.

Fonts:  Beatcat (23/10/2012)   //  Amazon (17/10/2012) 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s