SimCity Edu

simcity

Us presento el SimCity Edu, un versió del popular joc de creació de ciutat fet expressament per les escoles.

Es tracta d’una versió simplificada del joc comercial, en la qual et converteixes en un alcalde que ha de lluitar contra la pol·lució de la ciutat.

Entrant a la pàgina  www.simcityedu.org  pots descarregar-te gratuïtament i  en pocs passos el joc al teu ordinador, i començar a dissenyar una classe pensada per a treballar amb el joc.

3021180-slide-s-4-simcityedu-a-video-game-that-tests-kids-while-killing-the-bubble-test

La web l’acompanya un videotutorial, sobre com fer els primers passos dins del joc i com crear una sessió, una classe, i convidar a tots els participants, els alumnes. El joc està estructurat en 6 missions, a superar, cada una amb una sèrie d’objectius bàsics, (obligatoris per superar el nivell) i un altres objectius secundaris, (Complementaris). A més el joc porta una sèrie de material adicional, sobre com orientar la classe, abans , durant i després de jugar al joc i  fent  incidència en quines coses reflexionar, fer una posada en comú de l’experiència, quines estratègies han adoptat, com han resolt, els problemes, com els han enfrontat. El joc es juga de manera cooperativa, en parelles, de manera que també han d’aprendre a controlar els impulsos, a compartir el joc, i a formar equip.

photo1-e1383092487821

 

Per tant no dubtis en provar aquest joc, amb altes possibilitats per treballar el medi ambient, les energies renovables, per saber entendre els diagrames de barres, els gràfics de dades, i també per saber com està estructurada una ciutat, com funcionen tots els serveis, el transport públic, xarxa de producció elèctrica i d’aigua, les aigües fecals, les deixalles, el reciclatge, com funcionen els impostos, què paga l’ajuntament amb ells…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s